Kidnappning möhippa

Överraska bruden på en häpnadsväckande sätt genom att anordna en kidnappning. Eftersom det finns hundratals olika sätt att planera en kidnappning för möhippa så gäller det att välja det som känns bäst. Rövar ni bort henne från arbetsplatsen eller i samband när hon äter frukost med sin blivande?

Kidnappning är ett sätt att rivstarta möhippan och avslöja för bruden att nu kommer det hända något roligt. Vad som kommer hända är dock långt ifrån klart, om ni har lyckas hålla möhippan hemlig för henne.

Finta bort bruden

Överraskningsmomentet är avgörande för hur bra en möhippa kidnappning blir. Därför är det första ni ska göra att hitta något som får henne att tänk att möhippan absolut inte kommer infalla just det datumet. Hör med brudens närmaste vänner, familj och kollegor om de kan tänkas att finta bort henne. Tillsammans med era möhippa outfit i form av ansiktsmasker, bandanas och peruker (se tips längre ner på sidan) så kommer bruken garanterat få ett minne för livet!

Föräldrarna bokar upp henne

Säg till brudens föräldrar att boka in en resa, middag eller vad som helst med sin dotter den aktuella dagen för möhippan. Det är lätt att glömma bort att mamman kan vara inblandad i planeringen av hippan. Se till att hela gänget är samlade när hon kommer till föräldrarna och i samma ögonblick hon får syn på er så förstår hon att det hela är en blåsning.

Chefen planerar in utbildning

Den 10 juni så kommer hon åka iväg på utbildning hela dagen. Det är i vilket fall vad chefen på hennes jobb har lurat i henne. Var inte rädda för att involvera personer utanför möhippan för att göra det hela mera trovärdigt.

Partnern anordnar utflykt

Låt brudens blivande planera in en utflykt. Istället för att åka till det föreslagna stället så kör han henne till en mötesplats där ni håller till och där möhippa ska börja. Var redo med ordensband och andra möhippa dekorationer för att kicka igång festligheterna.

Kidnappning möhippa

Skriv uppdrag

Hennes möhippa kidnappning kan börja med ett enkelt sms. Skriv något i stil med: Klockan 11.00 ska du infinna dig hos din favoritfrisör. Väl där har ni givetvis involverat frisören att ge bruden vidare instruktioner. Tänk på att frisören, eller vilket ställe som än väljs, inte nödvändigtvis behöver utföra en klippning utan endast kan fungera som en plats för att slussa vidare.

Efter ett antal olika platser så kommer hon slutligen fram till en restaurang, bar eller aktivitetsställe där ni alla väntar.

Ett förslag är att ni placerar ut er på olika platser för att göra något roligt tillsammans. Första anhalt kan vara att ta en drink i en bar med sina absolut bästa vänner. Det är lätt att tro att de kommer bli alla på möhippan. Efter drinken så ges vidare uppdrag dit hon ska bege sig. Väl där väntar ännu flera vänner.

Boka taxichaufför

Det plingar på dörren och där står en taxichaufför med ett brett leende. Chauffören har med sig ett paket som innehåller möhippa outfit med ordensband, tiara och allt annat som bruden måste ta på sig innan det är dags för taxifärd. Resan går till okänd destination där ni har förberett hennes första uppdrag för dagen.

En snäll möhippa kidnappning som även är väldigt enkel att planera. Försäkra er om att taxin inte har bråttom utan kan vänta medans bruden tar på sig allt ni skickat med i paketet. Att endast hämta henne precis som hon är går givetvis också bra. Sin möhippa outfit får hon av er på plats.

Kidnappa med humor

Kidnappning blir bättre om bruden inte kan se vilka som är med på hennes möhippa. Genom att skaffa ansiktsmasker till alla så är mycket vunnet. Slå till på pappersmasker så ni representera både inrikes och utrikespolitiker. Tänk vilka roliga foton ni kommer att blicka tillbaka på! Masker är ett enkelt och billigt sätt att sätta guldkant på kidnappningen. De i papper kostar runt 50 kronor styck.

Önskar ni göra det ännu enklare så känns bandanas som ett bra val, eller hur? Ni som vill slå till på stort skaffar även peruker i matchande färger. Utbudet är minst sagt enormt när det kommer till peruker att välja på till kidnappningen.

Ett gäng politiker

pappermask till möhippa kidnappning

Dölj ansikte med bandanas

Dölj ansiktet möhippa kidnappning

Skaffa peruker

peruker möhippa