Möhippa dekoration

Första av allt, att dekorera fint kommer avgöra mycket på hur bra känslan på möhippan blir. Ballonger, ordensband med mera är givna dekorationer, så gäller det att beställa hem allt sådant i god tid innan möhippan. Som ett resultat av att de flesta möhippor hålls på försommaren så är efterfrågan på dekorationer som störst då.

För att ballongerna ska sväva så behövs de fyllas med helium, så kom ihåg att skaffa en sådan tub. Hängande dekoration som rosa girlanger, banner med texten “Bride To Be” och konfetti kommer följaktligen att förgylla er möhippa ännu mera.

Framför allt är det en dekoration som ni bara måste skaffa, möhippa ordensband. Bandet hängs på bruden för att visa för omvärlden att hon snart ska gifta sig med sin älskling. En detalj som drar ögonen till sig och är förmodligen den mest anmärkningsvärda dekorationer. I vilket fall från folk utifrån.

Ballonger till möhippan

Team Bride

Bride ballonger möhippa dekoration

Folieballonger

folieballonger möhippa

Metallic rosa

rosa ballonger till möhippa

Girls Night Out

Ballonger girls night out möhippa

Ordensband möhippa

För att ingen ska kunna ta miste på vad ni gör så se till att ge bruden ett möhippa ordensband som förtydligar att hon snart ska gifta sig. Förmodligen är ordensbanden som går i färgen vit, rosa eller rosé de mest populära alternativen. Känns inget av banden klockrent till möhippan så finns det ett band där ordensbandet är helt blankt.

Här ger vi tips på de ordensband möhippa vi tycker är bäst just nu. De är så billiga som från 49 kronor.

Billigt ordensband

billigt ordensband möhippa

Rosa ordensband

rosa ordensband dekoration möhippa

Blankt ordensband

gör eget ordensband möhippa

Flera stämningshöjande dekorationer

Om ballonger och ordensband utgör grunden av dekorationerna så finns det så mycket mer att pryda dagen med. Hur känns en stort läppstift som pinata eller varningsskyltar att möhippan pågår? Dekoration som garanterat kommer hjälpa till att få upp känslan på möhippan ytterligare några nivåer!

Varningsskylt

varningsskylt för möhippa

Penis konfetti

konfetti möhippa dekoration

Dekorera både omgivning och brud

Det är mycket som ska dekoreras till möhippa. Bruden kan utsmyckas med så mycket där ordensband, tiara och rosa glasögon är några klassiska tillbehör till möhippor. Känn efter hur mycket dekoration som hon skulle uppskatta att bära på sig själv.

Dekorationen är en del av planeringen av möhippan och beroende på vad ni ska göra på er möhippa så passar olika dekoration extra bra.